Història

Com ja sabeu de la primera edició, el motiu d’aquesta Cursa es recollir fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona.

Aquesta és la història del Pol, aquell xicot de catorze anys que va voler volar.
A aquella edat tan minsa de la vida, al Pol, el varen diagnosticar un Sarcoma d’Ewing, un tipus de càncer infantil, una rara malaltia.
Com diria ell mateix algun cop, mai li va passar pel cap que un nen pogués tenir càncer, a ell li semblava una cosa de gent gran.
En aquella època, el Pol era un noi molt actiu, jugador de bàsquet en el club de la població on vivia, tenia el curs d’entrenador i li agradava navegar en el club de vela del poble. El Pol volia ser professor d’Educació física.
Però tot sovint la vida castiga en la part més feble i delicada i el tumor que li varen diagnosticar estava allotjat a la pelvis, per la qual cosa el van haver d’operar i extirpar os i múscul d’aquella zona per deixar-lo net de la seva afecció.
La malaltia no comptava amb l’optimisme inesgotable del Pol. Malgrat tot, el Pol va continuar jugant a bàsquet, fins i tot coix; va obtenir el títol de monitor de vela lleugera; i va donar classes a nois i noies dels dos esports. A més, va ser campió de Catalunya de bàsquet en la seva categoria. El Pol no es va arronsar mai.
Va haver una època que semblava tot solucionat, però sis anys més tard la malaltia va repetir amb més força i virulència. Malgrat tots els esforços i tractaments realitzats, el Pol no va poder superar el segon assalt que la malaltia li va proporcionar.
Va ser llavors quan va decidir posar fi a tots els patiments. Lentament s’allunyà del camp de batalla, dels amics i amants. I posant els peus al caire del penya-segat va fer una petita flexió i amb força va desplegar les ales.

Inscriu-te a una cursa solidària contra el càncer infantil.

14€ Inscripció solidària

Aquesta Nit de la Lluna Plena Solidaria convideu a tots els vostres familiars, amics i veïns a participar.

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu

Inscriu-te ara!

En aquesta edición us proposem donar entre tots la volta a la Lluna. Una oportunitat per ajudar a un gran col·lectiu i treballar per la Recerca del Càncer Infantil. Una vegada has comprat el teu dorsal descarregat la APP STRAVA i busca el Club “ cursa de la Lluna Plena Sitges 2000”. Entre tots, durant tot el mes d’octubre, des del lloc on estiguis Ajuda’ns a afegir kms a aquest projecte.

A més, podeu col·laborar amb l'Hospital de formes molt diverses. Podeu veure més informació aquí

Si teniu cap dubte o voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho al telèfon 687 569 446 o a l'email cursanitsdelallunaplenasitges@gmail.com

Si voleu, cliqueu per veure un vídeo del Dr. Jaume Mora cap del departament d´Oncologia del Hospital de Sant Joan de Deu i cap del laboratori de Recerca del càncer Infantil, on explica algun dels casos que investiguen.

A través del link que us facilitarem per correu.


Donacions

Fes una donació solidària contra el càncer infantil.

A partir de 10€ Inscripció solidària

Tots els diners que recollim seran donats íntegrament al Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Déu

Donacions!

Si vols ajudar més a la Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu o simplement no pots venir a la Lluna Plena i vols seguir ajudant pots fer una Donacions en aquest enllaç


A més, podeu col·laborar amb l'Hospital de formes molt diverses. Podeu veure més informació aquí


Si teniu cap dubte o voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho al telèfon 687 569 446 o a l'email cursanitsdelallunaplenasitges@gmail.com

Dades

RECORREGUT Us proposem donar entre tots a volta a la Lluna 10.921kms.
INSCRIPCIONS (14€) ON-LINE: a ENTRADIUM
RECOLLIDA DORSAL Us enviarem un correu amb un enllaç perquè entre tots pugum sumar els Kms que fem caminant, corrent, en bici, passejant...
DONACIONS Si vols ajudar més a la Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu o simplement no pots venir a la Lluna Plena i vols seguir ajudant pots fer una Donacions

Vídeos

Com ja sabeu de la primera edició de la CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA a Sitges, el motiu d’aquesta Cursa es recollir fons pel Laboratori de Recerca del Càncer Infantil de l'Hospital de Sant Joan de Deu de Barcelona.

Totes les donacions de les inscripcions i dels dorsal 0 van directament a un compte de l'Obra Social de Sant Joan de Deu per finançar la investigació del càncer infantil.

En els links que trobareu a continuació, podreu veure uns vídeos on coneixer millor la Cursa de la Lluna Plena de Sitges: Lluna Plena Sitges 2018, Lluna Plena Sitges 2017, Lluna Plena Sitges 2016, Lluna Plena Sitges 2015, Lluna Plena Sitges 2013 i Cursa Lluna Plena a l'ajuntament. Us demanem que feu la màxima difusió entre les vostres amistats per aconseguir que la 6a Cursa Lluna Plena de Sitges sigui tot un èxit.

La nit del 11 d'octubre correrem tots la CURSA SOLIDARIA NITS DE LA LLUNA PLENA pel Pol.

Organitza

Col·labora